ბულგარული წიწაკა, კვერცითა და ყველით

დღეისათვის გადავწყვიტეთ, მანდილოსნებს ერთ-ერთი ჯანსაღი და ძალიან გემრიელი კერძის რეცეპტი გაგიზიაროთ.

ბულგარული წიწაკა, კვერხითა და ყველით.  კერძის ინგერდიენტები, შემდეგნაირია:

  • საშუალო ზომის ბულგარული (რაოდენობა თქვენს სურვილზეა დამოკიდებული)
  • კვერცხი
  • ყველი (შეგიძლიათ რამდენიმე სახეობის ყველი)
  • დაფქვილი ნიორი
  • გამხმარი ოხრახუში
  • ნორჩი ისპანახის ფოთლები
 
მომზადების წესი:
გაჭერით ბულგარული შუაზე და ამოაცალეთ გული. დააბლენდერეთ კვერცხი,ყველი, ისპანახი, ნიორი, ოხრახუში და მარილი ერთად, მიღებული მასა ჩაასხით გასუფთავებულ ბულგარულში და თავზე მოაყარეთ კვლავ ყველი. სურვილის შემთხვევაში შეგიძლიათ დაამატოთ წვრილად დაჭრილი ბეკონიც. შედგით 375 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში და დაელოდეთ 35-45 წუთი.

თქვენი ჯანსაღი და გემრიელი  საუზმე მზად არის. გემრიელად მიირთვით.
ბულგარული წიწაკა, ყველითა და კვერცით

{{ authTitle }}

{{ alert.title }}
ჩემი მენიუ
ჩემი მენიუ