ბრინჯისა და ბულგარული წიწაკის სალათის რეცეპტი


შემადგენლობა:

  • ბულგარული წიწაკა - 100 გრ (წითელი)
  • ბრინჯი - 120 გრ
  • ბარდა - 200 გრ მწვანე ბარდის მარცვლები
  • ძმ არი - 20 გრ
  • პილპილი - გემოვნებით
  • მარილი - გემოვნებით
მომზადების წესი

ბულგარული წიწაკა შევწვათ აირღუმელში, გამოვაცალოთ თესლი, გავაციოთ და დავჭრათ სიგრძეზე.
ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობის მარილიან წყალში, გავწუროთ საწურზე, გავაციოთ და შევურიოთ
ბულგარულ წიწაკას. შემდეგ დავუმატოთ ბარდის მარცვლები, პილპილი, მარილი, ძმარი და კარგად ავურიოთ.

გემრიელად მიირთვით.
 

{{ authTitle }}
{{ alert.title }}